Honor telefoon

De Honor telefoon als nieuwkomer in Nederland

Een nieuwe smartphone op de Nederlandse markt is de Honor telefoon. Ik zag het merk toevallig laatst voorbij komen en had er nog nooit van gehoord. Ik was wel erg geïnteresseerd, dus besloot ik onderzoek te doen naar de telefoons en het merk. Wat ik tegenkwam heeft me zeer verrast, en ik denk dan ook dat de volgende telefoon een Honor telefoon gaat worden. Omdat ik zo enthousiast ben, ga ik in deze blog meer vertellen over het merk en over de smartphones die ze verkopen! Ben je een telefoonfreak, lees dan vooral snel verder! Weet je wat minder van elektronica maar ben je wel op zoek naar een nieuwe betaalbare telefoon, dan is deze blog ook zeker wat voor jou. Veel leesplezier!

Het merk Honor en haar telefoons

Er is een ander merk op de markt waar Honor op lijkt, en deze telefoons kennen alle lezers denk ik wel: de Huawei. Deze Chinese telefoons staan bekend om hun goede kwaliteit en lage prijs. Hierdoor zijn ze vooral populair onder de jeugd, die nog niet het geld hebben voor dure Iphones en Samsungs. Honor is het budgetmerk van Huawei. Waar Huawei steeds ook meer de ‘dure’ kant op gaat met telefoons die heel veel kunnen, houdt Honor het simpel en goedkoop. De telefoons werken, en ze doen het goed. Ze kunnen gewoon alles wat een telefoon zou moeten kunnen, zonder functies van andere apparaten over te nemen!

Welke Honor telefoons er allemaal zijn

Op dit moment kun je twee Honor telefoons in Nederland kopen. Je bestelt deze telefoons trouwens wel via Amazon. Op dit moment doet het merk namelijk alleen maar zaken met grote inkopers, zoals Amazon. Dit is verder geen probleem, want Amazon zit tegenwoordig ook gewoon in Nederland. De Honor 3C is de goedkoopste en eerste smartphone. Het is een mooie telefoon met veel opties, en je kunt hem heel leuk personaliseren met allerlei felle kleurtjes. De Honor 6 lijkt meer op de bekende telefoons van Apple en Samsung. De camera’s zijn ontzettend goed, en is een uitstekende telefoon voor alle doelgroepen.

Niet alleen telefoons, maar ook tablets

Het merk verkoopt niet alleen maar laaggeprijsde telefoons van goede kwaliteit. Ook verkopen ze tablets! Deze werken, net als de telefoons, ook op een Android besturingssysteem. Dit is een ideaal product voor mensen die het gemak van een tablet willen ontdekken, zonder heel veel geld kwijt te zijn. De Honor T1 is deze tablet. Hij heeft een schermmaat van 8 inch en is daarmee ook direct een serieuze tablet die de markt op zijn kop gaat zetten!