25 januari 2022

Waar kun je een kroonluchter mee combineren?

2 min read

Ooit nagedacht over hoe je een kroonluchter kunt combineren? In de binnenhuisarchitectuur zijn er geen grenzen aan wat je ermee kunt doen! Laten we eens kijken naar alle verschillende mogelijkheden.

– Hanglamp

Een kroonluchter combineren met een hanglamp betekent dat het visueel lichter wordt en de kroonluchter minder dominant aanwezig is. We kunnen hem boven een tafel, keukeneiland of aanrecht plaatsen.

– Hangende lamp

Hanglampen en kroonluchters vullen elkaar ook goed aan en ze spelen mooi met elkaar. U kunt ze naast elkaar of tegenover elkaar hangen om een installatie met twee interessante aandachtspunten te creëren. Kies tussen dezelfde stijl

of twee verschillende vormen, materialen en kleuren. Bedenk hoe je ze combineert door een heldere of gekleurde hanglamp bij een zilveren kroonluchter te zetten.

– Ophanging

Een hanglamp wordt vaak gebruikt in de woonruimte om grote ruimtes te verlichten of om interessante effecten te creëren. Ook hier kunt u meer dan één model verlichting gebruiken en kiezen tussen dezelfde stijl of twee verschillende vormen, materialen en kleuren.

– Lamp op het plafond

Deze combinatie wordt heel vaak toegepast in de grote ruimte om een verlichtingseffect te creëren. Ook hier kunt u meer dan één model verlichting gebruiken en kiezen tussen dezelfde stijl of twee verschillende vormen, materialen en kleuren.

– Kostbare antieke kroonluchter

We raden u aan om antieke kroonluchters te combineren met antieke voorwerpen of stijlen van dezelfde periode om het contrast te verminderen. U kunt antieke kroonluchters passen bij een antiek interieur of juist modern antiek. U kunt antieke kroonluchters combineren met antieke meubels en antieke lampen om een antiek effect te creëren. Benieuwd naar het aanbod van antieke kroonluchters? bekijk dan kroonluchter.nl en laat je inspireren!

– Moderne kroonluchter

We raden u aan om moderne kroonluchters te combineren met antieke voorwerpen of stijlen van dezelfde periode om het contrast te verminderen. U kunt antieke kroonluchters passen bij een antiek interieur of juist modern antiek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *